Известувања

Дефектот во општина Центар е саниран

5 декември, 2017

Испораката на топлинска енергија за потрошувачите во општина Центар, на улиците Отон Жупанчич, Антоније Грубишиќ и Мирослав Крлежа (Ѓуро Ѓаковиќ), кои во текот на вчерашниот ден останаа без греење...

Прочитај повеќе

Дефект на дистрибутивната мрежа во општина Центар

4 декември, 2017

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на улица Отон Жупанчич во општина Центар, без греење вечерва ќе бидат корисниците на следните објекти: Ул. Отон Жупанчич бр.15 и 22 Ул. Антоније...

Прочитај повеќе

Нормализирана испораката на топлинска енергија, потрошувачите од строгиот центар на градот повторно имаат греење

30 ноември, 2017

Испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во општина Центар, кои во текот на вчерашниот ден останаа без греење поради дефект на топловодната мрежа кај ТЦ Палома Бјанка,...

Прочитај повеќе

Поради дефект во дистрибутивната мрежа прекината испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во Општината Центар

29 ноември, 2017

Поради дефект на топловодна мрежа кај ТЦ Палома Бјанка без греење од утринава се корисниците на следните објекти: Ул. Македонија бр.11 Ул. Македонија бр.17 Ул. Македонија бр.21 Ул.Македонија бр.17А...

Прочитај повеќе

Нови модерни системи за санитарна топла вода и подно греење за поголемо искористување и заштеда на енергија

25 јули, 2017

25.07.2017, Скопје – „Дистрибуција на топлина Балкан енерџи“ и „Голден Арт “ се во реализација на пилот проект за вградување на комбиниран систем за обезбедување санитарна топла вода во...

Прочитај повеќе

БЕГ креира база на апликанти за нови работни места

15 јуни, 2017

15.06.2017, Скопје – БЕГ (Балкан енерџи груп) почнува со реализација на проектот за креирање база на податоци за евиденција на расположливите стручни кадри од домашниот пазар на труд од...

Прочитај повеќе

Крај на грејна сезона 2016/2017

9 мај, 2017

Во согласност со Правилата за снабдување со топлинска енергија, заврши грејната сезона 2016/2017. Во согласност со регулативата, врз основа на временските услови, грејната сезонза 2016/2017 започна порано од вообичаеното,...

Прочитај повеќе

Огласи за вработување

Во моментов нема активни огласи