Грејна сезона 2020/2021

Подготовки за отпочнување на грејната сезона 2020/2021

30 септември, 2020

Законските прописи предвидуваат дека грејната сезона може да започне од први октомври доколку прогнозираната средна надворешна температура за наредниот ден е еднаква или помала од 120С, според податоците од Управата за хидрометеоролошки ра...

Прочитај повеќе