Известувања

Дефект на мрежа во населба Аеродром

19 февруари 2020

Поради дефект на дистрибутивната мрежа во населба Аеродром, следниве објекти вечерва ќе бидат без греење:

 • Булевар Јане Сандански број 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49, 51, 53, 59, 61, 63, 65, 67 и 69
 • Булевар АСНОМ (по старо АВН...

  Прочитај повеќе

Испораката на топлина е нормализирана

14 јануари 2020

Почитувани потрошувачи, Воспоставена е нормална испорака на природен гас до топланите, кои сега работат и испорачуваат топлина согласно Правилата за снабдување и Мрежните правила за дистрибуција на топлинска енергија. Центарот за грижа ...

Прочитај повеќе

Намалена испорака на топлина

14 јануари 2020

Почитувани потрошувачи, Поради редуцирана испорака на природен гас на влез во државата, топланите работат со намалена испорака на топлина. Очекуваме состојбата да се нормализира во следните неколку часови....

Прочитај повеќе

Привремен прекин на дежурниот телефон 3076-200 (бројот 075-400-100 останува во функција)

3 декември 2019

Заради телекомуникациски дефект, дежурниот телефонски број на Центарот за грижа за потрошувачи, 02/3076-200 ќе биде во прекин. За пријавување на итни дефекти, како течење од внатрешната грејна инсталација, Ве молиме јавете се на 075/400-10...

Прочитај повеќе

Проблеми со испораката на топлинска енергија поради прекинот на електрична енергија во општина Карпош

3 декември 2019

Поради прекинот на снабдувањето со електрична енергија во општина Карпош, во прекин е работата на циркулационите пумпи во топлинските потстаници во дел од засегнатите објекти, со што е прекината испораката на топлинска енергија. Екипите на Дистриб...

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа во општина Центар

26 ноември 2019

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на бул.11-ти Октомври, без греење ќе останат објектите на следните улици во општина Центар:

 • ул.Димитрие Чуповски бр.4, вклучувајќи го и Театарот за деца и младинци
 • ул.Македонија бр.22 Прочитај повеќе

Дефект на мрежа во општина Центар

21 ноември 2019

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на бул.11-ти Октомври, без греење ќе останат објектите на следните улици во општина Центар:

 • ул.Пролет бр.1, 4, 9, 9А и 17
 • бул.3-та Македонска бригада бр.9
 • ул.Стив Наумов бр.7...

  Прочитај повеќе

Дефект на мрежа во општина Центар

20 ноември 2019

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на бул.11-ти Октомври, без греење ќе останат објектите на следните улици во општина Центар:

 • ул.Пролет бр.1, 4 и 17
 • бул.3-та Македонска бригада бр.9
 • ул.Стив Наумов бр.77, 114 ...

  Прочитај повеќе