Известувања

Подготвеност на дистрибутивната мрежа за отпочнување на грејната сезона 2021/2022

1 октомври 2021

Дистрибутивната мрежа со која управува БЕГ е спремна за почеток на претстојната грејна сезона 2021/2022. Санирани се сите дефекти на дистрибутивната мрежа кои беа лоцирани во текот на летниот ремонтен...

Прочитај повеќе

Трендот на намалување на топлинските загуби продолжува

30 март 2021

Топлинската енергија се презема од производните капацитети и истата преку системот за дистрибуција се испорачува до мерните места на потрошувачите приклучени на дистрибутивната мрежа. Целокупната топлинската енергијата на влез...

Прочитај повеќе

Огласи за вработување

Во моментов нема активни огласи