Автор Тони Ѓуровски

Подготвеност на дистрибутивната мрежа за отпочнување на грејната сезона 2021/2022

1 октомври, 2021

Дистрибутивната мрежа со која управува БЕГ е спремна за почеток на претстојната грејна сезона 2021/2022. Санирани се сите дефекти на дистрибутивната мрежа кои беа лоцирани во текот на летниот ремонтен период. Заклучно со месец септември се извршен...

Прочитај повеќе

Дефект на дистрибутивната топловодна мрежа во населбата Водно

4 јануари, 2021

Заради дефект на дистрибутивната топловодна мрежа на улица П.Зографски во населбата Водно, прекин на испорака на топлинска енергија имаат потрошувачите на улицата Партение Зографски број 83, 83а, 83б, 89, 91. Екипите на Дистрибуција на топлина Бал...

Прочитај повеќе