Грејна сезона 2017/2018

Привремен телефонски број за пријавување рекламации поврзани со течење во грејната инсталација

30 август, 2018

Дежурниот телефонски број 3076-200 е во прекин, поради дефект на оптичката мрежа во реонот на Тафталиџе. За пријавување на итни дефекти, како течење од внатрешната грејна инсталација, Ве молиме јавете се на 076-359-616. На расп...

Прочитај повеќе

Саниран дефектот на топловодна мрежа на улица Васил Главинов

1 април, 2018

Испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во општината Центар е целосно нормализирана откако екипите на Дистрибуција со топлина Балкан енерџи го отстранија дефектот на секундарниот вод од дистрибутивната топлинска мрежа на улицата Васи...

Прочитај повеќе

Дефект на топловодна мрежа на улица Васил Главинов, предизвика излевање на вода на тротоарот

30 март, 2018

(Скопје, 30.03.2018) – Дефект на топловодната мрежа предизвика излевање на топла вода на тротоарот и дел од коловозот на ул. Васил Главинов, број 3. Заради санација на дефектот беше направен ископ кој опфати дел од тротоарот. Екип...

Прочитај повеќе

Дефектот во општина Центар е саниран

5 декември, 2017

Испораката на топлинска енергија за потрошувачите во општина Центар, на улиците Отон Жупанчич, Антоније Грубишиќ и Мирослав Крлежа (Ѓуро Ѓаковиќ), кои во текот на вчерашниот ден останаа без греење поради дефект на дистрибутивната мрежа, е нормализира...

Прочитај повеќе

Дефект на дистрибутивната мрежа во општина Центар

4 декември, 2017

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на улица Отон Жупанчич во општина Центар, без греење вечерва ќе бидат корисниците на следните објекти:

  • Ул. Отон Жупанчич бр.15 и 22
  • Ул. Антоније Грубишиќ бр.16 и 18
  • Ул. Ѓуро ...

    Прочитај повеќе

Нормализирана испораката на топлинска енергија, потрошувачите од строгиот центар на градот повторно имаат греење

30 ноември, 2017

Испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во општина Центар, кои во текот на вчерашниот ден останаа без греење поради дефект на топловодната мрежа кај ТЦ Палома Бјанка, е нормализирана. Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан енерџи ...

Прочитај повеќе

Поради дефект во дистрибутивната мрежа прекината испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во Општината Центар

29 ноември, 2017

Поради дефект на топловодна мрежа кај ТЦ Палома Бјанка без греење од утринава се корисниците на следните објекти:

  • Ул. Македонија бр.11
  • Ул. Македонија бр.17
  • Ул. Македонија бр.21
  • Ул.Македонија бр.17А Прочитај повеќе