Грејна сезона 2018/2019

Привремен прекин на дежурниот телефон 3076-200 (бројот 075-400-100 останува во функција)

3 декември, 2019

Заради телекомуникациски дефект, дежурниот телефонски број на Центарот за грижа за потрошувачи, 02/3076-200 ќе биде во прекин. За пријавување на итни дефекти, како течење од внатрешната грејна инсталација, Ве молиме јавете се на 075/400-10...

Прочитај повеќе