Грејна сезона 2021/2022

Дефект на мрежа во населба Водно

7 април, 2022

Поради дефект на вод на улица Ганчо Хаџипанзов, без греење се објектите на:

 • улица Питу Гули број 56
 • улица Капиштец број 10, 24, 26, 28 и 30
 • улица Ганчо Хаџипанзов број 5, 6, 7, 9, 10, 10а, 11, 16, 18, 20, 22, 26, ...

  Прочитај повеќе

Дефект на мрежа на улица Фрањо Клуз (Аеродром)

4 април, 2022

Поради дефект на вод на улица Фрањо Клуз, општина Аеродром, без греење од 16:30 часот ќе останат објектите на:

 • улица Фрањо Клуз број 2, 4 и 6
 • булевар 3-та Македонска ударна бригада број 31
Екипите на Дистрибуција...

Прочитај повеќе

Дефект на директен приклучок во населба Козле

11 февруари, 2022

Поради дефект на директен приклучок за објект на улица Милан Марковиќ , без греење од 12 часот ќе останат објектите на улица Милан Марковиќ, Копачка, Леринска и Стрезово. Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи работат на санација на дефе...

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа во населба Аеродром

2 февруари, 2022

Поради дефект на вод на булевар Јане Сандански, без греење од 21 часот ќе останат објектите на булевар Јане Сандански (парни броеви), кои се наоѓаат во реонот од булеварот до касарната Гоце Делчев и од ТЦ Бисер до ОУ Љубен Лапе. Екипите на Дистриб...

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа на улица Вера Јоциќ

30 јануари, 2022

Поради дефект на вод на улица Вера Јоциќ , без греење од 19 часот ќе останат објектите на:

 • улица Вера Јоциќ број 17, 19 и 21
 • улица Никола Добровиќ број 13, 15 и 17
Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи...

Прочитај повеќе

Дефект во Карпош 4

25 декември, 2021

Поради дефект на приклучок за објектот на улица Разловечко Востание број 2А , без греење од 14 часот ќе останат објектите на:

 • улица Разловечко Востание број 1, 2, 2А, 4 (низ 2), 18, како и детската градинка
 • улица Вич број 2, ...

  Прочитај повеќе

Дефект на мрежа во Карпош

7 октомври, 2021

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на булевар Партизански Одреди без греење ќе останат објектите на:

 • булевар Партизански Одреди број 93, 95, 97, 99, 101, 103, 105, 107, 109, 111
 • улица Хелсинки
Екипите на Дист...

Прочитај повеќе

ПРИЕМ НА РЕКЛАМАЦИИ - ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА

5 октомври, 2021

Почитувани потрошувачи, Ве информираме дека поради технички зафат, Центарот за грижа за потрошувачи нема да биде достапен на 06.10.2021 година, од 09 до 16 часот. Во привремен прекин ќе бидат услугите достапни преку говорниот автомат на 02/3076...

Прочитај повеќе