Грејна сезона 2021/2022

Подготвеност на дистрибутивната мрежа за отпочнување на грејната сезона 2021/2022

1 октомври, 2021

Дистрибутивната мрежа со која управува БЕГ е спремна за почеток на претстојната грејна сезона 2021/2022. Санирани се сите дефекти на дистрибутивната мрежа кои беа лоцирани во текот на летниот ремонтен период. Заклучно со месец септември се извршен...

Прочитај повеќе