Известувања

Дефект на ул.Московска

3 јуни 2016

Заради дефект на вод на ул.Московска, вечерва (06.03.2016) без греење ќе останат објектите:

  • Архив на Град Скопје
  • Лондонска 2
  • Партизански Одреди 117, 119, 121, 123, 125, 127, 129, 131, 133
  • Његошева 21 Прочитај повеќе

Ограничување на времето на држење на внатрешната инсталација без вода

20 мај 2016

Согласно Одлуката за определување на трошоците за исклучување и приклучување на топлинска станица (мерно место) на корисник од/на топловодната дистрибутивна мрежа и трошоци за празнењена грејна инсталација заради извршување на сервисни активности ...

Прочитај повеќе

Дефект на магистрален вод

20 мај 2016

Поради дефект на магистралниот вод А, објектите во централното градско подрачје, на потегот од Топлана Исток до Градска Болница (ЈЗУ Универзитетска клиника за хируршки болести Св.Наум Охридски) вечерва ќе бидат без греење.

Прочитај повеќе

Дефект во општина Кисела Вода

4 мај 2016

Поради санација на дефект на вреловодна мрежа, во текот на утрешниот ден (среда, 06.04.2016) објектите на ул. Петар Дељан бр.1 и 3, како и административната зграда на Општина Кисела Вода, нема да имаат греење....

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа – 17.11.2015

11 јули 2015

Дефект на мрежа

Поради санација на дефект на мрежа ќе има прекин во испораката на топлинска енергија за објектите на:
  • ул.„Партениј Зографски“ бр.61А, 62, 65, 77А, 77Б, 79, 83, 83А, 83Б и 91
  • ул.„Периша Савељиќ“ бр.5 ...

    Прочитај повеќе