Известувања

Оштетена топловодна мрежа од изведувач на градежни активности на улица “Есенинова”

8 декември 2020

Изведувач на градежни активности оштети топловодна мрежа поради што има прекин на испорака на топлинска енергија за потрошувачите во населбата Кисела Вода   При изведба на градежни активности за новопроектираната ...

Прочитај повеќе

Привремен прекин на дежурниот телефон 3076-200 (бројот 075-400-100 останува во функција)

4 декември 2020

Заради прекин во телекомуникациските услуги од провајдерот, дежурниот телефонски број на Центарот за грижа за потрошувачи, 02/3076-200 ќе биде во прекин. За пријавување на итни дефекти, како течење од внатрешната грејна инсталација, Ве молиме јаве...

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа на Водно

16 ноември 2020

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на улица Питу Гули без греење ќе останат објектите на следните улици:

 • поголем дел од потрошувачите на ул. Питу Гули
 • дел од потрошувачите на ул.Ацо Караманов
 • дел од потрошувач...

  Прочитај повеќе

Отстранет дефект на мрежа на Водно

6 ноември 2020

По интервенција на екипите на Дистрибуција на топлина Балкан енерџи, отстранет е дефектот на мрежа на Водно, кој во текот на вчерашниот ден предизвика привремен прекин на испорака на топлинска енергија за:

Дефект на мрежа на Водно

5 ноември 2020

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на улица Питу Гули без греење ќе останат објектите на следните улици:

 • поголем дел од потрошувачите на ул. Питу Гули
 • дел од потрошувачите на ул.Ацо Караманов
 • дел од потрошувач...

  Прочитај повеќе

Подготовки за отпочнување на грејната сезона 2020/2021

30 септември 2020

Законските прописи предвидуваат дека грејната сезона може да започне од први октомври доколку прогнозираната средна надворешна температура за наредниот ден е еднаква или помала од 120С, според податоците од Управата за хидрометеоролошки ра...

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа кај ГТЦ

21 април 2020

Поради дефект на дистрибутивната мрежа кај Градскиот Трговски Центар во општина Центар, следните објекти се без греење:

 • улица Кеј 13-ти Ноември број 8, 12, 14, 18 и 20
 • булевар 11 Октомври број 1, 2, 3, 7, 9 и 11 (Сити Галери,...

  Прочитај повеќе

Дефект на мрежа кај Зелен пазар

4 април 2020

Поради дефект на мрежа кај Зелен пазар во општина Центар, следните објекти се без греење:

 • улица Даме Груев број 1 (влезови 1, 2, 3 и 4)
 • булевар 11 Октомври број 16, 18, 20, 24, 26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 42А, 44, 46,...

  Прочитај повеќе