Известувања

Дефект на вод на булевар Кочо Рацин

2 април 2020

Поради дефект на вод на булевар Кочо Рацин, следните објекти се без греење:

 • булевар Кочо Рацин број 5, 7, 7а и 9
 • улица Тетовска број 28
 • улица Стив Наумов (Ленинградска) број 61а и 63
Во моментов се вр...

Прочитај повеќе

Дефект на вод кај Градежен факултет

18 март 2020

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на булевар Партизански Одреди, кај Градежен факултет, следниве објекти попладнево ќе бидат без греење:

 • булевар Партизански Одреди број 33, 35, 37, 43 и 43Б
 • улица Рајко Жинзифов број 20, ...

  Прочитај повеќе

БЕГ во интерес на јавното здравје во следниот период ќе работи со редуциран број на извршители

12 март 2020

Групацијата БАЛКАН ЕНЕРЏИ ГРУП АД Скопје во интерес на јавното здравје и справување со заканата од корона вирусот, во согласност со препораките од Министерството за здравство, Владата на Република Северна Македонија и СЗО, во...

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа во населба Аеродром

3 март 2020

Поради дефект на дистрибутивната мрежа во населба Аеродром, следниве објекти попладнево ќе бидат без греење:

 • улица Владимир Комаров (23-ти Октомври) број 7, 8, 9 и 10
 • сите објекти на булевар Кузман Јосифовски Питу
 • Прочитај повеќе

Дефект на мрежа на ул.Мирка Гинова

29 февруари 2020

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на ул.Мирка Гинова, следниве објекти ќе бидат без греење:

 • ул.Мирка Гинова бр.11, 13, 15, 19А, 25 и 27
 • ул.Орце Николов бр.170, 172 и 176
Екипите на Дистрибуција на топлина Ба...

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа во населба Аеродром

19 февруари 2020

Поради дефект на дистрибутивната мрежа во населба Аеродром, следниве објекти вечерва ќе бидат без греење:

 • Булевар Јане Сандански број 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49, 51, 53, 59, 61, 63, 65, 67 и 69
 • Булевар АСНОМ (по старо АВН...

  Прочитај повеќе

Испораката на топлина е нормализирана

14 јануари 2020

Почитувани потрошувачи, Воспоставена е нормална испорака на природен гас до топланите, кои сега работат и испорачуваат топлина согласно Правилата за снабдување и Мрежните правила за дистрибуција на топлинска енергија. Центарот за грижа ...

Прочитај повеќе

Намалена испорака на топлина

14 јануари 2020

Почитувани потрошувачи, Поради редуцирана испорака на природен гас на влез во државата, топланите работат со намалена испорака на топлина. Очекуваме состојбата да се нормализира во следните неколку часови....

Прочитај повеќе