Известувања

Привремен прекин на дежурниот телефон 3076-200 (бројот 075-400-100 останува во функција)

3 декември 2019

Заради телекомуникациски дефект, дежурниот телефонски број на Центарот за грижа за потрошувачи, 02/3076-200 ќе биде во прекин. За пријавување на итни дефекти, како течење од внатрешната грејна инсталација, Ве молиме јавете се на 075/400-10...

Прочитај повеќе

Проблеми со испораката на топлинска енергија поради прекинот на електрична енергија во општина Карпош

3 декември 2019

Поради прекинот на снабдувањето со електрична енергија во општина Карпош, во прекин е работата на циркулационите пумпи во топлинските потстаници во дел од засегнатите објекти, со што е прекината испораката на топлинска енергија. Екипите на Дистриб...

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа во општина Центар

26 ноември 2019

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на бул.11-ти Октомври, без греење ќе останат објектите на следните улици во општина Центар:

 • ул.Димитрие Чуповски бр.4, вклучувајќи го и Театарот за деца и младинци
 • ул.Македонија бр.22 Прочитај повеќе

Дефект на мрежа во општина Центар

21 ноември 2019

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на бул.11-ти Октомври, без греење ќе останат објектите на следните улици во општина Центар:

 • ул.Пролет бр.1, 4, 9, 9А и 17
 • бул.3-та Македонска бригада бр.9
 • ул.Стив Наумов бр.7...

  Прочитај повеќе

Дефект на мрежа во општина Центар

20 ноември 2019

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на бул.11-ти Октомври, без греење ќе останат објектите на следните улици во општина Центар:

 • ул.Пролет бр.1, 4 и 17
 • бул.3-та Македонска бригада бр.9
 • ул.Стив Наумов бр.77, 114 ...

  Прочитај повеќе

Отстранет дефект на мрежа во Кисела Вода

11 ноември 2019

По интервенција на екипите на Дистрибуција на топлина Балкан енерџи, отстранет е дефектот во Кисела Вода, кој во текот на вчерашниот ден предизвика привремен прекин на испорака на топлинска енергија за објектите:

Дефект на мрежа во Кисела Вода

10 ноември 2019

Поради нов дефект на дистрибутивната мрежа на улица Борис Трајковски без греење ќе останат објектите на следните улици во општина Кисела Вода:

 • дел од потрошувачите на ул. Христо Татарчев
 • дел од потрошувачите на ул. Димо Х.Дим...

  Прочитај повеќе

Отстранет дефект во Кисела Вода

4 ноември 2019

По интервенција на екипите на Дистрибуција на топлина Балкан енерџи, отстранет е дефектот во Кисела Вода, кој во текот на вчерашниот ден предизвика привремен прекин на испорака на топлинска енергија за објектите:

Дефект во Кисела Вода

3 ноември 2019

Поради втор дефект на дистрибутивната мрежа на улица Борис Трајковски без греење ќе останат објектите на следните улици во општина Кисела Вода:

 • дел од потрошувачите на ул. Христо Татарчев
 • дел од потрошувачите на ул. Димо Х.Ди...

  Прочитај повеќе

Отстранет дефектот на мрежа во Кисела Вода

1 ноември 2019

По интервенција на екипите на Дистрибуција на топлина Балкан енерџи, отстранет е дефектот во Кисела Вода, кој во текот на вчерашниот ден предизвика привремен прекин на испорака на топлинска енергија за објектите: