Дефект на мрежа на улица Фрањо Клуз (Аеродром)Поради дефект на вод на улица Фрањо Клуз, општина Аеродром, без греење од 16:30 часот ќе останат објектите на:

  • улица Фрањо Клуз број 2, 4 и 6
  • булевар 3-та Македонска ударна бригада број 31

Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи работат на санација на дефектот.

За повеќе информации обратете се во Центарот за грижа на потрошувачи на телефонскиот број 3076 200.