Дефект на мрежа на улица Васил ЃорговПоради дефект на вод на улица Васил Ѓоргов, без греење од 15:30 до 17 часот ќе останат објектите на:

  • улица Бел Камен број 4, 6 и 7
  • улица Васил Ѓоргов број 7
  • булевар Мајка Тереза број 2

Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи работат на санација на дефектот.

За повеќе информации обратете се во Центарот за грижа на потрошувачи на телефонскиот број 3076 200.