Дефект на мрежа на улица Вера ЈоциќПоради дефект на вод на улица Вера Јоциќ , без греење од 19 часот ќе останат објектите на:

  • улица Вера Јоциќ број 17, 19 и 21
  • улица Никола Добровиќ број 13, 15 и 17

Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи во текот на ноќта ќе работат на санација на дефектот, за во утринските часови испораката на топлина да биде нормализирана.

За повеќе информации обратете се во Центарот за грижа на потрошувачи на телефонскиот број 3076 200.